Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Строителен подемник / асансьор Electroelsa Elsa H10 – 1000кг.

Строителен подемник / асансьор Electroelsa Elsa H10 е отлично решение за превоз на работници до съответната височина на вашия строителен обект, комин, силоз, сграда. С максимално допустина височина от 160м и скорост на движение от 30м/мин, ще стигнете до всяка точка за кратко време. С товароподемност от 1000кг., вие покривате необходимите изисквания за скорост и обезпечние на проекта. С допустимите си външни габарити, съоръжението е подходящо и за инсталиране в асансьорни шахти и нетипични ограничени от размери места.

Строителен подемник / асансьор Electroelsa Elsa H10 е съвременно съоръжение отговарящо на всички световни стандарти. Строителният асансьор е оборудван с автоматична гресираща система, което улеснява поддръжка по мазането на зъбния гребен. За да отговаря на най0строгите изисквания за безопасност, съоръжението е оборудвано с центробежна аварийна спирачка. Центробежната аварийна спирачка се задейства, ако скоростта при движение надолу е висока от допустимата за съоръжението. Към сторителният асансьор се предлага като опция и трета врата. Съоръжението със задно разположени електродвигатели. Монтажът на мачтовите секции се извършва от кабината.

Строителния асансьор Electroelsa Elsa H10 е решение продиктувано от нуждата да създадете по-бързо придвижване по вертикала на вашия обект. Инвестицията  в сторителен асансьор е дългосрочна, като ползите и кономиите ще се отразят във времето, което работниците ще спестяват за достигане до работния етаж.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Външни габарити на съоръжението

Размер на коша

Скорост на движение

Максимална височина

до 160м.

Мощност на моторите

Строителен подемник / асансьор Electroelsa Elsa H10

Запитване: