Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Строителен подемник / асансьор Geda BL 2000 – 2000кг.

Строителен подемник / асансьор Geda BL 2000 – 2000кг. е необходим там, където трябва да се транспортират тежки товари на големи височини. Новият строителен подемник Geda BL 2000 гарантира необходимата ефективност в строителния процес. Строителен подемник / асансьор Geda BL 2000 – 2000кг. е за превоз на хора и материали има товароносимост от 2000 кг или 23 души и скорост на повдигане от 55 m/min. Новият модел строителен асансьор Geda BL 2000 се предлага в две версия – с една кабина и с две кабини на една мачта. Строителният подемник Geda BL 2000 е с размер на кобината 1.45 x 3.20 x 2.10 метра като позволява транспортиране на обемисти товари до височина на повдигане от 250 метра. За да направи подемника още по-удобен и лесен за използване, той е оборудван с всички най-съвременни варианти за управление.

Защо строителният асансьор  е необходим на строителния обект? Най-достъпния отговор е, че спестява време. Строителният асансьор спестява време, като превозва строителните работници по етажите на сградата. Със строителният асансьор вие превозвате и материалите, които е необходимо да достигнат съответния етаж. Дали ще превозвате дограма, мазилка, плочки, врати, гипскартон, лепило, кабели, тръби, профили и каквото се сетите. Всичко това е възможно с наличния на обекта строителен асансьор. За строителните работници, времето е имагинерно понятие. Дали ще се качват до работната площадка 15 минути или 30 минути, времето е най-важния елемент за всеки инвеститор. Колкото по-рано се завърши обекта, толкова по-рано инвеститора ще въвърне инвестицията си. Наличието на строителен асансьор, не е въпрос на прищявка или приумица. Той е необходимото съоръжение, което ще увеличи производителността на строителния обект и ще намали драстично времето за изпълнение на проекта.
Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.
Производител

Товароподемност

Размер на кабината

1450ммx3200ммx2100мм.

Скорост на движение

Максимална височина

до 220м.

Мощност на моторите

Строителен подемник / асансьор Geda BL 2000 - 2000кг.

Запитване: