,

Строителен подемник / асансьор Electroelsa Elsa H05 – 500кг.

Строителен подемник / асансьор Electroelsa Elsa H05 – 500кг. е отлично решение за превоз на работници до съответната височина на вашия строителен обект, комин, сграда, силоз. С максимално допустима височина от 160м и скорост на движение от 30м/мин, ще стигнете до всяка точка за кратко време. С товароподемност от 500кг., вие покривате необходимите изисквания за скорост и обезпечние на проекта. С малките си външни габарити, съоръжението е подходящо и за инсталиране на строителния обект, комина или силоза. Други подходящи места за монтаж са асансьорни шахти, кули обслужващи инсталацията ви и други нетипични ограничени от пространство места.

Строителен подемник / асансьор Electroelsa Elsa H05 – 500кг. е най-малкото решение за ветикален превоз от гамата на Electroelsa. Превозването на хора и материали е бързо и сигурно. Монтажът на мачтовите секции се извършва от кабината. Двигателите са задно разположени. За да е още по универсален, строителният асансьор се предлага и с допълнителна трета врата. С цел по-голяма безопасност съоръжението е оборудвано с система против претоварване. За улесняване на поддръжката, е добавена автоматична гресираща система за мазане на зъжния гребен по време на движение на съоръжението. Естествено за да отговаря на европейските директиви подемното съоръжение е оборудвано с центробежна аварийна спирачка, която ограничава движението при по-висока скорост на движение надолу.

Haspel.bg  е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Външни габарити на съоръжението

Размер на коша

Скорост на движение

Максимална височина

до 160м.

Мощност на моторите