,

Строителен подемник / асансьор Böcker Super-Lift LX-PM – 2600кг.

Строителен подемник / асансьор Böcker Super-Lift LX-PM – 2600кг. е още едно предложение в тежката категория. Строителният асансьор Böcker Super-Lift LX-PM транспортира товари до 2600 кг и предлага място за до 25 пътници. Строителният подемник  Böcker Super-Lift LX-PM е сертифициарн да достигне височина на повдигане до 200м. За по комфортно возене, строителният асансьор Böcker Super-Lift LX-PM се управлява от честотен преобразувател с плавен старт и плавен стоп. Честотния преобразувател осигурява скорост на транспортиране до 40м/мин. Строителният подемник Böcker Super-Lift LX-PM е с задно разположени електродвигатели, което позволява по-бърз монтаж.

Строителен подемник / асансьор Böcker Super-Lift LX-PM – 2600кг. е произведен в съответствие със стандарта EN 12159. Строителен асансьор Böcker Super-Lift LX-PM е оборудван с интелигентно управление, така че автоматично да спира при отделните етажи, благодарение на предварителния избор на спирка по пътя си. Монтажът и укрепванията на мачтовите секции на строителния подемник Böcker Super-Lift LX-PM се извършват от покрива на кабината. Благодарение на своята модулна система, строителният подемник Böcker Super-Lift LX-PM предлага широк избор от възможности за избор на големина на работната кабина. За още повече гъвкавост строителният подемник Böcker Super-Lift LX-PM има възможност да се поръча и с трета С-врата за странично товарене. Строителният подемник Böcker Super-Lift LX-PM е с ниска входна точка на товарене, създаваща комфорт на товарене. Строителният асансьор Böcker Super-Lift LX-PM се предлага в две версии – еднокабинен и двукабинен с една мачта. Или в комбинация с някой от другите строителни подемници от сериите на Böcker Super-Lift LX.

Защо строителният асансьор е необходим на строителния обект? Най-достъпния отговор е, че спестява време. Строителният асансьор спестява време, като превозва строителните работници по етажите на сградата. Със строителният асансьор вие превозвате и материалите, които е необходимо да достигнат съответния етаж. Дали ще превозвате дограма, мазилка, плочки, врати, гипскартон, лепило, кабели, тръби, профили и каквото се сетите. Всичко това е възможно с наличния на обекта строителен асансьор. За строителните работници, времето е имагинерно понятие. Дали ще се качват до работната площадка 15 минути или 30 минути, времето е най-важния елемент за всеки инвеститор. Колкото по-рано се завърши обекта, толкова по-рано инвеститора ще въвърне инвестицията си. Наличието на строителен асансьор, не е въпрос на прищявка или приумица. Той е необходимото съоръжение, което ще увеличи производителността на строителния обект и ще намали драстично времето за изпълнение на проекта.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.
Производител

Товароподемност

Размер на кабината

A17 – 1700ммx1400ммx2100мм., A25 – 2550ммx1400ммx2100мм., A34 – 3400ммx1400ммx2100мм., A42 – 4250ммx1400ммx2100мм., A51 – 5100ммx1400ммx2100мм.

Скорост на движение

Максимална височина

до 200м.

Мощност на моторите