Индустриален / Сервизен подемник Geda 850 ZM P

Индустриален / Сервизен подемник Geda 850 ZM P е част от транспортно логистична система за всеки един склад. Товароподемност до 850 кг. Входна и изходна рампа за товарене и разтоварване. Размер на работния кош от широчина 1400мм, дължина 1600мм и височина до 100м. Това е вашият “работен кон” в превозването на материалите по различните нива на вашия склад иили производствена линия. Индустриален / Сервизен подемник Geda 850 ZM P е модел с 3 работни скорости: за превоз на хора – 9м/мин., за превоз на материали 12м/мин и 24м/мин. Бързо движение, сигурно и безопасно.

Индустриален подемник Geda 850 ZM P е вертикалният транспорт във вашата многоетажна производствена сграда. Бърз и надежден транспорт в логистичната ви база. Сортировъчният ви център е на два етажа? Свържете двата етажа с вертикален транспорт, чрез индустриален подемник.

Индустриалните подемници са проектирани да улесняват работните процеси в складово, производствените и сортировъчни центрове. Оптимизирайте вашите оперативни разходи с правионата инвестиция на най-добра цена.

 

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Външни габарити на съоръжението

Скорост на движение

, ,

Максимална височина

до 100м.

Мощност на моторите