Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Индустриален / Сервизен подемник Torgar PT – 020/040

Индустриален / Сервизен подемник Torgar PT – 020/040 е конструиран за обслужване на кулокранове, вятърни турбини, комини в електроцентрали и минни галерии. Индустриалният подмник Torgar PT – 020/040 е произведен от издръжлива и надеждна  конструкция, готова за използване при най-тежките условия на работа. Лесен и безопасен монтаж и демонтаж. Монтажът на мачтовите секции и анкерирането се извършват от тавана на кабината. Системата на задвижване рейка и пиньон изисква минимална поддръжка и е безопасна, надеждна и гъвкава. Всички съоръжения Torgar са проектирани и произведени в съответствие с европейския стандарт 2006/42/CE (Справки EN-12159 и EN-81-43). Напълно произведени от горещо поцинкована стомана и алуминий за голяма здравина и дълъг живот. С цел безопасност долния краен изключвател е на 2,5 метра от партерно ниво. Налични шпиндели за нивелиране. Управление на движението се контролира, както от външен контролен панел на партера, контролен панел вътре в кабината и контролен панел върху покрива на сервизният асансьор. Спирачка на мотор-редуктор позволява спускане с управление на скоростта. Опционално, може да се добави и аварийна спирачка за превишена скорост, монтирана на независим пиньон: спира кабината в случай на голямо увеличение на скоростта на спускане.

Индустриален / Сервизен подемник Torgar PT – 020/040 е оборудван със система против претоварване. Рейка и зъбно колело, вградени в модул 6: получавате най-висока здравина и надеждност. Регулируемите анкери осигурява солидно фиксиране и перфектна вертикална позиция с кулата. Плъзгаща се врата на всеки етаж: 1,1 или 2 метра височина с електрически и механичен краен прекъсвач.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Подемниците за кулокранове, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

,

Размер на кабината

PT-020 – 500ммx1000ммx2100мм., PT-040 – 800ммx1250ммx2100мм.

Външни габарити на съоръжението

,

Скорост на движение

,

Максимална височина

до 130м.

Мощност на моторите

,

Индустриален / Сервизен подемник Torgar PT - 020/040

Запитване: