Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Индустриален подемник Geda 300ZP P

Индустриален подемник Geda 300ZP P e трайно решение за вашия склад или производство. Индустриалният подемник Geda 300ZP P е с изключително компактни си размери и скорост на движение от 9м/мин за превоз на хора и 12м.мин за превоз на материали. Индустриалният подемник Geda 300ZP P е едно гъвкаво решение, с което да улесните процесите във вашите логистични нужди или производствена линия. Индустриалният подемник Geda 300ZP P е с товароподемност до 500кг и работен кош, който с лекота побира един палет. Индустриалният подемник Geda 300ZP P е оличен помощник в работните и логистични процеси.

Индустриален подемник Geda 300ZP P демонстрира своите предимства когато трябва да се използва в тесни пространства. Индустриалният подемник Geda 300ZP P разполага със сгъваема платформа и компактен дизайн, и може да се използва практически навсякъде.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Външни габарити на съоръжението

Скорост на движение

,

Максимална височина

до 50м.

Мощност на моторите

Индустриален подемник Geda 300ZP P

Запитване: