Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Подемник за кулокран Jaso JL 25 – 250кг.

Подемник за кулокран Jaso JL 25 – 250кг. е специализирано съоръжение проектирано и произведено за монтаж на кулокран. Асансьорът за кулокран Jaso JL 25 намира приложение в поддръжката на комини, силози и др. С плоската си колона тип стълба, и скорост на движение от 22м/мин, получавате отлична производителност. Сервизният асансьор за кулокран е с размер на кабината 950ммХ650мм и външни габарити 1400ммХ1800мм. Подемникът за кулокран е с товароподемност до 250кг. Асансьорът за кулоктран Jaso JL 25 ви дава възможност на избор за монофазен или трифазен мотор.

Защо Ви е необходим подемник за кулокран?

Подемник за кулокран Jaso JL 25 – 250кг., предоставя още една възможност за безопасен вертикален транспорт на оперaтора на крана. Асансьорът за кулокран, е техническо решение целящо спестяване на работно време в ежедневния достъп до кабината на кулокрана. Подемникът за кулокран ежедневно повишава производителността на работната площадка.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Подемниците за кулокранове, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Външни габарити на съоръжението

Скорост на движение

Максимална височина

до 100м.

Мощност на моторите

Подемник за кулокран Jaso JL 25 - 250кг.

Запитване: