Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел / Строителен подемник T3-05 – 500кг.

Хаспел / Строителен подемник T3-05 – 500кг. се предлага в 5 разновидности на работния кош. Скорост на движение 21м/мин, като предназначението му е за превоз на товари. Лесно и безопасно сглобяване и разглобяване. Сглобяването на мачтовите секции и анкерирането към фасадата се извършва от вътрешността на кабината. Системата пиньон-рейка изисква минимум поддръжка, като в същото време е безопасна и надеждна. Всички съоръжения на Torgar са проектирани и произведени в съответствие с европейски стандарт EN-12158. С цел по дълъг живот, строителни подемници Torgar T3-05 са защите чрез метода на горещо поцинковане. Съоръжението се нивелира посредством шпиндели. За улеснение на работните процеси, хаспелът Torgar T3-05 се предлага с 3 рампи, електронен панел за управление от партера и при желание, системата се допълва от бутони за повикване от етаж. Оборудван с аварийна спирачка инсталирана на независим пиньон: спира кабината в случай на необичайна скорост по време на спускане. Към оборудването на съоръжението, може да добавите и двойна врата на всеки етаж: 1,1 метър височина, с перваз и краен прекъсвач за сигурност.

Хаспел / Строителен подемник T3-05 – 500кг. се предлага 5 различни конфигурации:

1. Модел Т3-05 – със заграждение на партерно ниво и завъртащ се на 90º кош на етажната площадка за разтоварване.

2. Модел Т3-05 /SC – без заграждение на партерно ниво и завъртащ се на 90º кош на етажната площадка за разтоварване.

3. Модел Т3-05 /AN – за монтаж пред скеле, без заграждение на партерно ниво, без въртящ се на 90º кош, със защитна решетка под кабината.

4. Модел Т3-05/HAN – за монтаж в асансьорна шахта, без заграждение на партерно ниво, без въртящ се на 90º кош, без защитна решетка под кабината.

5. Модел Т3-05/HAG – за монтаж в асансьорна шахта, без заграждение на партерно ниво, без въртящ се на 90º кош, без защитна решетка под кабината.

Защо ни е необходимо подемно съоръжение на строителния обект, колкото и малък да е той? Инвестицията в подемно съоръжение е инвестиция за дълъг период от време. Trogar T3-05 е лек тип съоръжение, което да ви помогне в дейностите по ремонта на къщата, в ремонта на обществено административна сграда. Със строителния подемник, вие запазвате здравето на вашите работници, като увеличавате производителността на строителната площадка.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

, , , ,

Външни габарити на съоръжението

, , , ,

Скорост на движение

Максимална височина

до 100м.

Мощност на моторите

Подходящ за асансьорна шахта

,

Хаспел / Строителен подемник T3-05 - 500кг.

Запитване: