Хаспел / Строителен подемник Torgar T3-10/15 – 1000кг./1500кг.

 

Хаспел / Строителен подемник Torgar T3-10/15 – 1000кг./1500кг. се предлага в 3 разновидности на работния кош и скорост на движение 24м/мин, като предназначението му е за превоз на товари. Лесно и безопасно сглобяване и разглобяване. Сглобяването на мачтовите секции и анкерирането към фасадата се извършва от вътрешността на кабината. Системата пиньон-корона изисква минимум поддръжка, като в същото време е безопасна и надеждна. Всички съоръжения на Torgar са проектирани и произведени в съответствие с европейски стандарт EN-12158. С цел по дълъг живот, строителни подемници Torgar T3-10/15 са защите чрез метода на горещо поцинковане. Съоръжението се нивелира посредством шпиндели. За улеснение на работните процеси, хаспелът Torgar T3-10/15 се предлага с 1 врата и 1 рампа. Вратата и рампата чрез бързи сглобки, могат да променят местоположението си спрямо нуждите на обекта.

Хаспел / Строителен подемник Torgar T3-10/15 – 1000кг./1500кг. е оборудван с електронен панел за управление от партера и при желание, системата се допълва от бутони за повикване от етаж. Оборудван с аварийна спирачка инсталирана на независим пиньон: спира кабината в случай на необичайна скорост по време на спускане. Към оборудването на съоръжението, може да добавите и двойна врата на всеки етаж: 1,1 метър височина, с перваз и краен прекъсвач за сигурност.

Защо ни е необходимо подемно съоръжение на строителния обект, колкото и малък да е той? Инвестицията в подемно съоръжение е инвестиция за дълъг период от време. Строителен подемник Torgar T3-10/15 – 1000кг./1500кг. е професионално съоръжение, с което ще превозите всички необходими материали на строителния обект. Със строителния подемник, вие запазвате здравето на вашите работници, като увеличавате производителността на строителната площадка.

Производител

Товароподемност

, ,

Размер на коша

, ,

Външни габарити на съоръжението

, ,

Скорост на движение

Максимална височина

до 130м.

Мощност на моторите

,