Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa Elsa PM-M 10 – 1000кг.

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa Elsa PM-M 10 – 1000кг. и се предлага в 4 разновидности на работния кош. По този начин предоставя отлична гъвкавост за използване спрямо нуждите за различните специфика на строителните и индустриални обекти.

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa Elsa PM-M 10 – 1000кг. се предлага с монофозано и трифазно захранване. Още едно предимство, спрямо вашите настоящи и бъдещи проекти.

Хаспелът Electroelsa Elsa PM-M 10 предлага универсалността на едно шаси да имате възможност да използвате работни кошове с различни размери, като вие самите имате възможност да си ги сменяте.

Хаспелът Electroelsa Elsa PM-M 10 се предлага в два варианта. Със скорост до 12м/мин за превоз на хора и товари. Със скорост до 20м/мин за превоз само на товари.

Хаспелът Electroelsa Elsa PM-M 10 предлага и възможност да работи на принципа на асансьора, с повикване от всеки етаж, както и задължителните предпазни врати за етаж. Хаспелът Electroelsa Elsa PM-M 10 е едно универслано решение за превоз на материали или хора за всеки строителен обект, склад или производствено предприятие. Хаспелът Electroelsa Elsa PM-M 10 ви дава изборът от който имате нужда.

Защо ни е необходимо подемно съоръжение на строителния обект, колкото и малък да е той? Инвестицията в подемно съоръжение е инвестиция за дълъг период от време. Хаспелът Electroelsa Elsa PM-M 10 е професионален тип съоръжение. Съоръжението ще ви помогне в монтажа на скелето, в ремонта на къщата, в ремонта на обществено административна сграда. Със строителния подемник, вие запазвате здравето на вашите работници, като увеличавате производителността на строителната площадка.

 

Производител

Товароподемност

,

Размер на коша

, , ,

Външни габарити на съоръжението

, , ,

Скорост на движение

,

Максимална височина

до 160м.

Мощност на моторите

,

Подходящ за асансьорна шахта

, ,

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa Elsa PM-M 10 - 1000кг.

Запитване: