Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел / Строителен подемник Geda 500Z/ZP – 850кг. – 1000кг.

Хаспел / Строителен подемник Geda 500Z/ZP – 850кг. – 1000кг. е специално проектирана за използване в трудни условия на строителна площадка и е изключително гъвкав. С двете си скорости на движение, подемникът е подходящ на  материали или като транспортна платформа за хора и материали. Скорост на повдигане от 24 m/min в режим на материали. И 12 m/min в режим на хораи материали осигурява бърз напредък на строителството.

Хаспел / Строителен подемник Geda 500Z/ZP – 850кг. – 1000кг. е незаменима помощ за бърз монтаж на скеле, както и за последваща работа на строителната площадка. Хаспелът Geda 500Z/ZP е с  минимални изисквания за пространство. Подемникът Geda 500Z/ZP е с динамична товароподемност и различни възможности за приложение. Строителният подемник Geda 500Z/ZP спестява време и осигурява оптимални логистични процеси на място. Всеки строителен обект има свои собствени предизвикателства. Хаспелът Geda 500Z/ZP има различни версии на работния кош. Различните размери товарни врати и рампи позволяват оптимално адаптиране на Geda 500 Z/ZP към изискванията на място. Просторната товарна платформа без покрив осигурява достатъчно място за всички видове строителни материали.

Защо ни е необходимо подемно съоръжение на строителния обект, колкото и малък да е той? Инвестицията в подемно съоръжение е инвестиция за дълъг период от време. Подемникът Geda 500Z/ZP е професионално съоръжение. То ще ви помогне в дейностите по ремонта на къщата, в ремонта на обществено административна сграда. Със строителния подемник, вие запазвате здравето на вашите работници, като увеличавате производителността на строителната площадка.

Производител

Товароподемност

,

Размер на коша

, , ,

Външни габарити на съоръжението

,

Скорост на движение

,

Максимална височина

до 100м., до 50м.

Мощност на моторите

Подходящ за асансьорна шахта

Хаспел / Строителен подемник Geda 500Z/ZP - 850кг. - 1000кг.

Запитване: