Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa Elsa Spider 3 – 300кг.

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa Elsa Spider 3 – 300кг. е подходящ за транспортиране на хора и материали или само материали. Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3 може да бъде монофазен или трифазен, което ви дава предимство при използването му при всякакви условия. Elsa Spider 3 е с товароносимост от 300кг и скорост на движение до 12м/мин. Хаспелът е с максимална височина до 160 метра. Хаспел / Строителен подемник Electroelsa Elsa Spider 3 – 300кг. е с габаритни размери 1390ммХ1360мм и е подходящ за малки пространства. Подемникът Electroelsa Elsa Spider 3 се задвижва от високоефективна планетарна скоростна кутия. Планетарната скоростна кутия на строителният подемник Electroelsa Elsa Spider 3 предлага увеличена мощност на повдигането, гладка работа и най-ниска консумация на електроенергия спрямо конкуренцията. Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3 е снабден със система против претоварване с автоматично изключване за безопасност. Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3 притежава здрава рампа за товарене за лесно натоварване на материалите. Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3 е с автоматична гресираща система. Автоматичната гресираща система омазва зъбния гребен при движение на мапината. Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3 предлага компактна клетка с размери 1230 x 900 мм с директно куплиран двигател.
Опции:
От оперативна гледна точка, Хаспелът Хаспелът Electroelsa Elsa Spider 3 се предлага както с варианти „подово повикване“, така и с „резервен следващ етаж“.

Защо ни е необходимо подемно съоръжение на строителния обект, колкото и малък да е той? Инвестицията в подемно съоръжение е инвестиция за дълъг период от време. Electroelsa Elsa Spider 3 е лек тип съоръжение, което да ви помогне в дейностите по ремонта на къщата, в ремонта на обществено административна сграда. Бърз и лесен монтаж, като се нуждаете единствено от перфоратор, анкери, чук, тресчотъчен ключ и нивелир. Важното е да поддържате вертикала в норми. Със строителния подемник, вие запазвате здравето на вашите работници, като увеличавате производителността на строителната площадка.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Външни габарити на съоръжението

Скорост на движение

Максимална височина

до 160м.

Мощност на моторите

,

Подходящ за асансьорна шахта

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa Elsa Spider 3 - 300кг.

Запитване: