Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa PM-M 20 – 2000кг.

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa PM-M 20 – 2000кг. – платформа за превоз на хора и товари с товароподемност от 2300кг. до 1500кг. Товароподемността зависи от големината на работния кош, който сте си избрали. Хаспел / Строителен подемник Electroelsa PM-M 20 – 2000кг. се характеризира със своята гъвкавост, като предлага 5 размера на работния кош. На едно шаси, може да изберете и сменяте различни размери работни кошове. Или различен кош спред нуждите на обекта. Най-малкият кош с вътрешни размери размери 2,28мx1.34м. и товароподемност до 2300кг. В този модел работен кош, можем да съжерем два палета тухли, един палет лепило/мазилка, палет с гипскартон. Но в един момент искаме малко по голям кош. Не е необходимо да си закупувате цяло ново съоръжение.

Купувате си само по-голям кош, и в рамките до 120 минути сменяте кошовете. И така ообщо 5 възможности. Като в два от моделите кошове, то те порастват и на широчина. Или от стандартна широчина 1.34м , то имате възможност и за съоръжение с кош с широчина 1.64м. По голямата широчина ви дава повече обем за превоз на товари.

Хаспел Electroelsa Elsa PM-M 20 е оборудвана със система против претоварване. Системата против претоварване не позволява на ползвателите да повредят съоръжението.

Строителният подемник Electroelsa Elsa PM-M 20 е оборудван и с автоматична мазителна система. Смазва автоматични, така че да няма нужда да се занимавате с мазане на зъбния гребен. Е, от време на време, пълните мазителната система с необходимото количество и вид грес.

Това което се очаква от вас, при избора на Хаспел / Строителен подемник Electroelsa Elsa PM-M 20 е просто да работите.

Хаспел Electroelsa Elsa PM-M20 е разумна инвестиция за дългосрочен период с отлични технически данни и отлично качество, позволяващо ви да работите на всеки обект с подходящата товароподемност и големина на работния кош.

Производител

Товароподемност

, , ,

Размер на коша

, , , ,

Външни габарити на съоръжението

, , , ,

Скорост на движение

,

Максимална височина

до 220м.

Мощност на моторите

,

Подходящ за асансьорна шахта

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa PM-M 20 - 2000кг.

Запитване: