Хаспел / Строителен подемник Geda 1500Z/ZP F – 1300кг.

Хаспел / Строителен подемник Geda 1500Z/ZP F – 1300кг. е оптималното решение при невъзможност за укрепване към стена до 12м. височина. Като свободно стояща транспортна платформа, тя може да бъде от съществено значение за голямо разнообразие от строителни обекти. Независимо дали са паметници на културата, стъклени фасади или просто текущи условия на строителната площадка.

Хаспел / Строителен подемник Geda 1500Z/ZP F – 1300кг. е перфектен като свободно стоящ строителен подемник. Максималната гъвкавост и бързата готовност за използване са особеностите на този подемник. Благодарение на системата Geda UNI-X-MAST, той може да се управлява свободно стоящ до височина на повдигане от 12 m и следователно без отнемащо време за укрепване. С товароносимост от 1300 кг, хората и материалите могат да се транспортират безопасно нагоре и надолу. С две скорости на повдигане от 24 m/min в режим на материал и 12 m/min в режим на персонал, бързият напредък на строителството е гарантиран.

Защо ни е необходимо подемно съоръжение на строителния обект, колкото и малък да е той? Инвестицията в подемно съоръжение е инвестиция за дълъг период от време. Строителният подемник Geda 1500Z/ZP F – 1300кг. е професионално съоръжение, с което ще превозите всички необходими материали на строителния обект. Със строителния подемник, вие запазвате здравето на вашите работници, като увеличавате производителността на строителната площадка.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Скорост на движение

,

Максимална височина

до 100м., до 12м. без укрепване.

Мощност на моторите