Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Строителен подемник за асансьорна шахта под наем

Строителен подемник за асансьорна шахта под наем 1.0 тон и налична височина до 70м. Строителният подемник за асансьорна шахта под наем е подходящ за превоз на хора и материали. Строителният подемник под наем се управлява от партерния етаж или от кабината.. Размерът на работния кош на строителният подемник под наем е с дължина 1,35м x широчина 1,0м x височина 1.1м.

Хаспел под наем за асансьорна шахта

Строителен подемник за асансьорна шахта под наем 1.0 тон под наем е подходящ за монтаж в асансьорна шахта с размери: дължина 160см x широчина 170см. Haspel.bg е търговска марка на Платформи БГ ООД . Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Мини хаспел под наем на най-добра цена

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Обади ни се: +359879991199

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Външни габарити на съоръжението

Скорост на движение

Мощност на моторите

Подходящ за асансьорна шахта

Строителен подемник за асансьорна шахта под наем

Запитване: