Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел под наем 1 тон

Хаспел под наем 1 тон с допустима работна височина до 65м. Строителният подемник под наем е с размери на работния кош 1.50мx1.20м. Хаспел под наем е с външни размери 1.71мx1.76м. Строителният подемник под наем е оборудван със система против претоварване. Строителният подемник под наем е подходящ за хора и материали. Строителният подемник под наем е с работна скорост до 12м/мин.

Хаспел под наем 1 тон

Защо хаспела под наем е необходим на строителния обект? Най-достъпния отговор е, че спестява време. Хаспелът под наем спестява време, като превозва строителните работници по етажите на сградата. С хаспела под наем вие превозвате и материалите, които е необходимо да достигнат съответния етаж. Дали ще превозвате дограма, мазилка, плочки, врати, гипскартон, лепило, кабели, тръби, профили и каквото се сетите. Всичко това е възможно с наличния на обекта хаспел под наем. За строителните работници, времето е имагинерно понятие. Дали ще се качват до работната площадка 15 минути или 30 минути, времето е най-важния елемент за всеки инвеститор. Колкото по-рано се завърши обекта, толкова по-рано инвеститора ще възвърне инвестицията си. Наличието на хаспел под наем, не е въпрос на прищявка или приумица. Той е необходимото съоръжение, което ще увеличи производителността на строителния обект и ще намали драстично времето за изпълнение на проекта.

Малък хаспел под наем

Haspel.bg партньорът в доставката на строителни подемници и строителни асансьори. Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Обади ни се: +359879991199

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Външни габарити на съоръжението

Скорост на движение

Максимална височина

до 65м.

Мощност на моторите

Хаспел под наем 1 тон

Запитване: