Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Монтаж на хаспели

Монтаж на хаспели – вие имате собствено съоръжение и търсите, кой да монтира вашето съоръжение? Haspel.bg предлага услугата монтаж на собствено съоръжение. Монтажния екип под наем монтира строителни асансьори, хаспели, строителни подемници, мачтови подемници, подемни платформи. Обадете ни се и да монтираме вашето подемно съоръжение.

Монтаж на хаспели

Haspel.bg е търговска марка на Платформи БГ ООД . Платформи БГ ООД e специализирана компания в продажбите, отдаване под наем и сервиз на подемни съоръжения. Представляваме следните производители и тяхната продуктова гама: Electroelsa – Италиански производител на подемници, Jaso – Испански производител на подемници, Geda – Германски производител на подемници и въжени(кабелни)висящи платформи, Boecker – Германски производител на наклонени подемници, наклонени подемници на ремарке, кран-ремарке, строителни подемници, Torgar – Испански производител на подемници, Bumpa – английски производител на хаспел за керемиди, FB Gru – италиански производител на саморазгъващи се кранове, PLM Hoist – производство на индустриални и строителни подемници по индивидуални размери, PLM Lift – платформи за инвалиди, PLM CarparkLift – гаражни подемници за автомобили, PLM HydrоLift – електрохидравлични ножични платформи, хидравлични подемници за товари.

Монтаж на строителни подемници

С разнообразието от предлагани решения и в колаборация с различни производители, Ние, винаги намираме решение на вашите нужди. Всички тези дейности, са инспирирани от нуждата за по-добро клиентско преживяване и удовлетворяване на необходимостта от доставката на доказани в ежедневната ни работа, качествени продукти. За всяка ваша нужда, Ние, намираме решение. Нашият слоган е в унисон с вашите идеи: “ЗА ДА ВИ Е ЛЕСНО”!

Обади ни се:+359879991199

Монтаж на хаспели

Запитване: