Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Строителен подемник / асансьор Geda Multilift P22 – 2000кг.

Строителен подемник / асансьор Geda Multilift P22 – 2000кг. е част от гамата Multilift на Geda. С товароподемност до  2000 кг или 22 пътника, той работи само на една мачта от доказаната система Geda VARIO-MAST.

Строителен подемник / асансьор Geda Multilift P22 е едномачтово съоржение базирано на системата Geda Vario Mast. Строителният асансьор Geda Multilift P22  предлага като опция трета С- врата с размери 2,9 х 2,0 м. Третата врата позволява удобно товарене на платформата дори при големи, обемисти строителни материали. Строителният асансьор Geda Multilift се захранва от два задно разположение електромотора. Скоростта му на движение е до 54м/мин. Строителният асансьор Geda Multilift P22 разполага с едномодулна кабина с размери 3,20мx1,40м.

Строителният подемник Geda Multilift P22 е проектиран да покрива височина до 200м, което прави подходящ за монтаж на комини, виадукти, мостови конструкции. монтажът на мачтовите секции се извършва от покрива на съоръжението. Строителния аснасьор Geda Multilift P22 е проектиран за лесна поддръжка, като всички компоненти са достъпни от кабината.

Защо строителният асансьор  е необходим на строителния обект? Най-достъпния отговор е, че спестява време. Строителният асансьор спестява време, като превозва строителните работници по етажите на сградата. Със строителният асансьор вие превозвате и материалите, които е необходимо да достигнат съответния етаж. Дали ще превозвате дограма, мазилка, плочки, врати, гипскартон, лепило, кабели, тръби, профили и каквото се сетите. Всичко това е възможно с наличния на обекта строителен асансьор. Наличието на строителен асансьор, не е въпрос на прищявка или приумица. Той е необходимото съоръжение, което ще увеличи производителността на строителния обект и ще намали драстично времето за изпълнение на проекта.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Размер на кабината

1400ммx3200ммx2100мм.

Скорост на движение

Максимална височина

до 200м.

Мощност на моторите

Строителен подемник / асансьор Geda Multilift P22 - 2000кг.

Запитване: