Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Строителен подемник / асансьор Electroelsa Elsa H415 – 2000кг.

Строителен подемник / асансьор Electroelsa Elsa H415 – 2000кг. е с товароподемност до 2000кг. или 25 човека за превоз включително оператор. Строителният подемник Electroelsa Elsa H415 се характеризира с много обемна работна кабина с размер 4.00мx1,50м. и височина 2,30м.

Строителен подемник / асансьор Electroelsa Elsa H415 – 2000кг. е със задно разположени мотори. Скорост на движение е до 30м/мин. За да отговоаря на съвременните изисквания за безопасност съоръжението е оборудвано с система против претоварване. За улеснение на поддръжката, съоръжението е с инсталирана мазителна система.

Защо да използваш строителен подемник/асансьор на твоя строителен обект? Вертикалната мобилност е момента в който започваш да спестяваш време. Строителният асансьор е елемента от механизацията, който улеснява работния процес. Как улеснява работните процеси? Като спестява усилията и здравето на строителните работници при качване до съответния етаж или качване на всички необходими строителни инструменти. Строителнията асансьор е съоръжението, което може да превози всички материали за довършителните дейности на всеки един обект. Дали гипскартон, фитинги, подови настилки, мазилка, врати, дограма и т.н. И естествено превозва сутрепното кафе и следобедното кафе. И времете за обяд намалява драстично.

Строителният асансьор необходимият помощник за оптимизиране на работните процеси. За да няма изивинения за закъснения, в работния ден. И всичко това е толкова лесно и достъпно със строителен асансьор.

Производител

Товароподемност

Външни габарити на съоръжението

Размер на коша

Скорост на движение

Максимална височина

до 350м.

Мощност на моторите

Строителен подемник / асансьор Electroelsa Elsa H415

Запитване: