,

Строителен подемник / асансьор Geda Multilift P 18 – 2200кг.

Строителен подемник / асансьор Geda Multilift P 18 – 2200кг. е продължение на добре познатата Geda Multilift концепция за двумачтово съоръжение. Строителният асансьор Geda Multilift P 18 пристига на обекта напълно сглобен и готов за работа. Със задно разположените си електромотори, строителният асансьор Geda Multilift P 18 спестява време за монтаж.

Строителен подемник / асансьор Geda Multilift P 18 – 2200кг. се предлага в два различни варианта на работната кабина – 3.20мx1.40мx2.10м и товароподемност до 2200кг., или 3.70мx1.40мx2.10м с товароподемност до 2000кг. Огромният товарен обем на строителноят подемник Geda Multilift P 18позволява транспортиране дори на особено тежки и обемисти товари, като гипсокартон за вътрешни строителни работи. Строителният асансьор Geda Multilift P 18 е оборудванс плосък кабел, който гарнтира, че кабелът винаги остава опънат, дори при силен вятър, избягвайки ефекта на тирбушона.

Защо строителният асансьор  е необходим на строителния обект? Най-достъпния отговор е, че спестява време. Строителният асансьор спестява време, като превозва строителните работници по етажите на сградата. Със строителният асансьор вие превозвате и материалите, които е необходимо да достигнат съответния етаж. Дали ще превозвате дограма, мазилка, плочки, врати, гипскартон, лепило, кабели, тръби, профили и каквото се сетите. Всичко това е възможно с наличния на обекта строителен асансьор. За строителните работници, времето е имагинерно понятие. Дали ще се качват до работната площадка 15 минути или 30 минути, времето е най-важния елемент за всеки инвеститор. Колкото по-рано се завърши обекта, толкова по-рано инвеститора ще въвърне инвестицията си. Наличието на строителен асансьор, не е въпрос на прищявка или приумица. Той е необходимото съоръжение, което ще увеличи производителността на строителния обект и ще намали драстично времето за изпълнение на проекта.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Размер на кабината

Платформа "D" – 1400ммx3200ммx2100мм., Платформа "E" – 1400ммx3700ммx2100мм.

Скорост на движение

Максимална височина

до 130м.

Мощност на моторите