Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Строителен подемник / асансьор Geda Multilift P6 – 650кг.

Строителен подемник / асансьор Geda Multilift P6 е съоръжние проектирано и произведено така, че да отговаря на международните разпоредби и изисквания EN 12159.

Строителен подемник / асансьор Geda Multilift P6 е с товараоподемност до 650кг. или превоз до 6 човека, включително оператора. Строителния асансьор Geda Multilift P6 предлага две скорости на движение – 12м/мин. или 24м/мин. С цел по-голяма компактност, кабината е проектирана с вътрешни размери 1.4 м x 1.7 м x 2.1 м. Естествено, следвайки своята философия в производство на подемни съоръжения Geda, и тук се използват мачтови секции Geda UNI X MAST. Допустимата работна височина е до 100м.

Безопасността в работата на съоржението е на първо място. При проектирането, е предвидено вратата за разтоварване да е с рампа, която улеснява достъпа до етажната площадка. На партерния етаж имаме заграждение, което да обезопаси движението на съоръжението с цел избягване на инциденти.

Монтажът на съоръжението се извършва от кабината. Капакът, интегриран в покрива, както и предпазният капак за монтаж във вътрешността на кабината, позволяват удобното сглобяване и демонтиране на подемника от платформата. Всичко това може да се направи бързо и безопасно.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Скорост на движение

,

Максимална височина

до 100м.

Мощност на моторите

Строителен подемник / асансьор Geda Multilift P6

Запитване: