Подемник за кулокран Electroelsa Elsa A03 – 200кг.

Безплатна доставка

Безплатен монтаж

30 работни дни за изработка

Подемник за кулокран Electroelsa Elsa A03 – 200кг. е специализирано съоръжение проектирано и произведено за монтаж на кулокран. Асансьорът за кулокран Electroelsa Elsa A 03 намира приложение в поддръжката на комини, силози и др. С триъгълната си колона, и скорост на движение от 24м/мин до 40м/мин(при модел с PLC), получавате отлична производителност. Сервизният асансьор за кулокран е с размер на кабината 800ммХ650мм и външни габарити 875ммХ1260мм. Подемникът за кулокран е с товароподемност до 200кг. Асансьорът за кулоктран Electroelsa Elsa A03 ви дава възможност на избор за монофазен или трифазен мотор.

Защо Ви е необходим подемник за кулокран?

Подемник за кулокран Electroelsa Elsa A03 – 200кг., предоставя още една възможност за безопасен вертикален транспорт на оперaтора на крана. Асансьорът за кулокран, е техническо решение целящо спестяване на работно време в ежедневния достъп до кабината на кулокрана. Подемникът за кулокран ежедневно повишава производителността на работната площадка.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Подемниците за кулокранове, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Размер на кабината

800ммx600ммx2050мм.

Външни габарити на съоръжението

Скорост на движение

,

Максимална височина

до 200м.

Мощност на моторите

,