Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Строителен асансьор под наем 1.5 тона

Строителен асансьор под наем 1.5 тона с налична работна височина до 95м. Строителният подемник под наем е с размери на работната кабина 3.20мx1.60мx2.15м. Строителния асансьор под наем е с външни размери 3.55мx2.77м. Строителният подемник под наем е подходящ за хора и материали. Строителният подемник под наем е с работна скорост до 37м/мин.

Строителен асансьор под наем – 1500кг.

Защо строителният асансьор е необходим на строителния обект? Най-достъпния отговор е, че спестява време. Строителният асансьор спестява време, като превозва строителните работници по етажите на сградата. Със строителният асансьор вие превозвате и материалите, които е необходимо да достигнат съответния етаж. Дали ще превозвате дограма, мазилка, плочки, врати, гипс картон, лепило, кабели, тръби, профили и каквото се сетите. Всичко това е възможно с наличния на обекта строителен асансьор. За строителните работници, времето е имагинерно понятие. Дали ще се качват до работната площадка 15 минути или 30 минути, времето е най-важния елемент за всеки инвеститор. Колкото по-рано се завърши обекта, толкова по-рано инвеститора ще възвърне инвестицията си. Наличието на строителен асансьор, не е въпрос на прищявка или приумица. Той е необходимото съоръжение, което ще увеличи производителността на строителния обект и ще намали драстично времето за изпълнение на проекта.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Размер на кабината

1400ммx3000ммx2150мм.

Външни габарити на съоръжението

Скорост на движение

Мощност на моторите

Строителен подемник / асансьор под наем - 2000кг.

Запитване: