Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел / Строителен подемник Torgar PL 15 – 1500кг.

Хаспел / Строителен подемник Torgar PL 15 – 1500кг., подходящ за превоз на хора и товари. Надеждна конструкция, готова да се използва  под най-тежките условия на труд. Лесно и безопасно сглобяване и разглобяване. Сглобяването на мачтовите секции и укрепването  към фасадата се извършва от вътрешността на кабината. Системата пиньон-рейка изисква минимум поддръжка, като в същото време е безопасна и надеждна. Всички съоръжения на Torgar са проектирани и произведени в съответствие с европейски стандарт 2006/42/CE (Справки EN-12158, EN-12159 и CEN/TC 10/SC 1/WG4-N130). Съоръженията са произведени от горещопоцинкована стомана и алуминий за голяма здравина и производителност с дълъг живот. Шпинделите за нивелиране се предлагат като опция. Основно заграждение 1,1 м. височина, със защитено разстояние от 0,5 метра до кабината. Като опционално оборудване се предлага рампа на предната страна.

С двете си скорости на движение, Хаспел / Строителен подемник Torgar PL 15 – 1500кг. има два панела за управление – външния контролен панел се използва погато подемникът е включен на скорост 20м/мин и е за превоз на материали, а вътрешния контролен панел се използва когато подемник за пътници със скорост 10м/мин. За още по голяма безопастност е налична и аварийна спирачка за превишена скорост, инсталирана на независим пиньон: спира кабината случай на голямо увеличение на скорост на спускане. Налична е и система против претоварване. В допълнение на окомплектовката за работа на обект, се предлагат врати за етаж с височина 1,1 m (двойна врата, плъзгаща се) с електромеханична блокировка с краен изключвател.

Защо ни е необходимо подемно съоръжение на строителния обект, колкото и малък да е той? Инвестицията в подемно съоръжение е инвестиция за дълъг период от време. Строителен подемник Torgar PL 15 – 1500кг. е професионално съоръжение, с което ще превозите всички необходими материали на строителния обект. Със строителния подемник, вие запазвате здравето на вашите работници, като увеличавате производителността на строителната площадка.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Скорост на движение

,

Максимална височина

до 130м.

Мощност на моторите

Хаспел / Строителен подемник Torgar PL 15 - 1500кг.

Запитване: