Хаспел / Строителен подемник Scanclimber SC20 – 2000кг.

Хаспел / Строителен подемник Scanclimber SC20 – 2000кг. е особено подходящ за проекти с височини на сградите до 100 метра. Благодарение на техния модулен дизайн, дължината на мачтата и платформата може да бъде удължена; например дължината на платформата варира от 1,7 до 5,1 метра.

Хаспел / Строителен подемник Scanclimber SC20 – 2000кг. е съоръжение проектирано така, че да удвои скоростта на движение от 12 метра в минута на 24 метра в минута. Удвояването на скоростта на движение в режим на превоз на материали осигурява допълнителни 50% спестяване на време при активно време за използване и увеличава транспортния капацитет с 35%.

ДВОЙНАТА МАЧТА на Scanclimber SC20 може да се справи с товари от 1500 – 2000 кг. Като транспортна платформа максималният капацитет за товарене на пътници е 18. Конкурентите в същия продуктов клас имат максимален капацитет за товарене на пътници от само 7. ВСИЧКИ СЕКЦИИ НА МАЧТАТА са горещо поцинковани. Една секция е с дължина 1,50 м и тегло само 43 кг. Тръбните мачтови секции на Scanclimber са проектирани да бъдат съвместими със секциите Geda Unimast. Максималното разстояние за анкериране за мачтовите секции на Scanclimber е 10 метра с 3 метра надвес. Строителният подемник  е производство на шведския производител Scanclimber, който е част от групата на Tractel USA. С многогодишния си опит в производството на подемни съоръжения, то ние получаваме отлично качество на разумна цена.

Производител

Товароподемност

,

Размер на коша

, ,

Скорост на движение

, ,

Максимална височина

до 100м.

Мощност на моторите