Хаспел / Строителен подемник Jaso GM1500 – 1500кг.

Хаспел / Строителен подемник Jaso GM1500 – 1500кг. е професионална решение за превоз на товари с товароподемност до 1500кг и скорост на движение до 25м/мин. Хаспелът Jaso GM1500 ви дава гъвкавост. С товароподемност от 1500кг., хаспелът Jaso GM1500 отговаря на всички изисквания на съвременните строителни площадки и пристигащите палетизирани материали. Хаспелът Jaso GM1500 има възможност за товарене/разтоварване от три страни така, че максимално да отговори на нуждите на строителния обект.

Хаспел / Строителен подемник Jaso GM1500 – 1500кг. се предлага с три размера на работния кош. Предимството на хаспелът Jaso GM1500 е, че е дин от малкото на пазара с настройка на етажа от партера. При монтажа на съоръжението, монтажният екип настройва етажите така, че да зададете необходимата спирка и кошът, сам ще стигне до желната от вас височина. Тази настройка, помага на оператора да извършва своята работа безопасно от партерния етаж и в същото време ефективно. Строителният подемник Jaso GM1500 се движи със скорост 24м/мин.

Защо ни е необходимо подемно съоръжение на строителния обект, колкото и малък да е той? Инвестицията в подемно съоръжение е инвестиция за дълъг период от време. Строителният подемник Jaso GM1500 – 1500кг. е професионално съоръжение, с което ще превозите всички необходими материали на строителния обект. Със строителния подемник, вие запазвате здравето на вашите работници, като увеличавате производителността на строителната площадка.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

, ,

Външни габарити на съоръжението

, ,

Скорост на движение

Максимална височина

до 130м.

Мощност на моторите