Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa Elsa PM-M50

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa Elsa PM-M50 се характеризира със своята гъвкавост, а именно – една база с възможност за пет различни по големина коша, което дава възможност да се съобразите с пространството което разполагате. Строителният подемник Electroelsa Elsa PM-M50 е с базова товароподемност до 5000кг, и спрямо размера на работния кош, товароподемонстта намалява до 3500кг. С намаляването на товароподемността до 3500кг, се увеличава площта на работния кош до размер от 15кв.м.

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa Elsa PM-M50 е съоръжение за дългосрочна инвестиция. Чрез хаспелът Elsa PM-M50 елиминирате нуждата от допълнителна подемна техника на вашият строителен обект. С товароподемност до 5000кг, вие имате възможност да транспортирате всякакъв тип материали, включително и нужната механизация до съответния етаж. Хаспелът Electroelsa Elsa PM-M50 се предлага в два разновидности – за превоз на хора и товари и само на товари. Скоростта на движение при версия за хора е до 12м/мин. За превоз само на товари, имаме скорост на движение до 20м/мин.

Като едни сериозен помощник на строителния обект, строителният подемник е оборудван с автоматична гресираща система. С цел избягване на претоварване, хаспелът разполага с система против претоварване. И за още по-голямо удобство, съоръжението се предлага с различен набор от врати за етажните площадки. Разработен да бъде силен помощник, то подемникът Electroelsa Elsa PM-M50 е тежкотоварната машина на обекта за която няма невъзможни превози.

Производител

Товароподемност

,

Външни габарити на съоръжението

, , , ,

Размер на коша

, , , ,

Скорост на движение

, ,

Максимална височина

до 220м.

Мощност на моторите

,

Хаспел / Строителен подемник Electroelsa Elsa PM-M50

Запитване: