Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел / Строителен подемник Geda 300Z – 300кг.

Хаспел / Строителен подемник Geda 300Z – 300кг. е здраво и надеждно съоръжение за изграждане на скелета, превоз на инструменти и строителни материали. Geda 300Z е компактен и ефективен за транспортьор с лесен и бърз монтаж. С алуминиевите си мачти Geda 300Z е предвидена да се сглобява от един човек. Удобната товаро-разтоварна рампа осигурява удобен достъп до платформата, която е с товароподемност до 300 кг.

Geda – строителен подемник за вашата сграда.

Работния кош на Geda 300Z се върти на 90 градуса. Позволява безопасен преход и удобно товарене и разтоварване перпендикулярно на сградата. Хаспел / Строителен подемник Geda 300Z – 300кг. се предлага във версия 230 V или 400 V. Строителният подемник Geda 300Z е  едно от най-популярните подемни съоръжения по малките строителни обект. Популярността му се дължи на неговата гъвкавост. С опционалното специализирано ремарке за превоз на строителният подемник, то Geda 300Z е лесно за транспортиране. Закачвате ремаркето за вашия бус, качвате колоните в буса и пътувате към обекта.Бързо, лесно и продуктивно!!!

Geda – малък хаспел за вашия обект.

Защо ни е необходимо подемно съоръжение на строителния обект, колкото и малък да е той? Инвестицията в подемно съоръжение е инвестиция за дълъг период от време. Geda 300Z е е лек тип съоръжение, което да ви помогне в монтажа на скелето, в ремонта на къщата, в ремонта на обществено административна сграда. Бърз и лесен монтаж, като се нуждаете единствено от перфоратор, анкери, чук, тресчотъчен ключ и нивелир. Важното е да поддържате вертикала в норми. Със строителния подемник, вие запазвате здравето на вашите работници, като увеличавате производителността на строителната площадка.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Външни габарити на съоръжението

Скорост на движение

,

Максимална височина

до 100м., до 50м.

Мощност на моторите

,

Подходящ за асансьорна шахта

Хаспел / Строителен подемник Geda 300Z - 300кг.

Запитване: