Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел / Строителен подемник Geda 1200Z/ZP – 1500кг.

Хаспел / Строителен подемник Geda 1200Z/ZP – 1500кг. позволява бързо и безопасно транспортиране на обемисти и тежки строителни материали. Хаспел Geda 1200Z/ZP е едномачтово съоръжение. Строителният подемник Geda 1200 Z/ZP може да се използва като подемник за материали със скорост на повдигане 24 м/мин. Или като транспортна платформа за пътници и материали със скорост на повдигане 12 м/мин. Строителният подемник Geda 1200Z/ZP се предлага в пет различни разновидности на работните кошове. Разнообразието от работни кошове, предлага и различни товароподемности. Едномачтовата система на хаспелите Geda Vario-Mast , е доказана във времето, като надеждна и сигурна.

Хаспел / Строителен подемник Geda 1200Z/ZP – 1500кг. е лесен за монтаж и предлага отлични технически характеристики за всеки строителен обект. Хаспелите от серията Geda 120Z/ZP са оборудвани с врата за по лесно и безопасно товарене с механизация. Като от другата страна, за лесно разтоварване на етаж, имаме рампа през която вие разтоварвате с палетна количка.

Защо ни е необходимо подемно съоръжение на строителния обект, колкото и малък да е той? Инвестицията в подемно съоръжение е инвестиция за дълъг период от време. Строителният подемник Geda 1200Z/ZP е професионално съоръжение, с което ще превозите всички необходими материали на строителния обект. Със строителния подемник, вие запазвате здравето на вашите работници, като увеличавате производителността на строителната площадка.

Производител

Товароподемност

, ,

Размер на коша

, ,

Външни габарити на съоръжението

, ,

Скорост на движение

,

Максимална височина

до 130м.

Мощност на моторите

Хаспел / Строителен подемник Geda 1200Z/ZP - 1500кг.

Запитване: