Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел / Строителен подемник Torgar PL 20 – 2000кг.

Хаспел / Строителен подемник Torgar PL 20 – 2000кг., и размер на кабината 1500ммx2000мм. Тежка конструкция, готова да се използва  под най-тежките условия на труд. Лесно и безопасно сглобяване и разглобяване. Сглобяването на мачтовите секции и анкерирането  към фасадата се извършва от вътрешността на кабината.

Хаспел / Строителен подемник Torgar PL 20 – 2000кг. е проектиран и изработен по системата пиньон-рейка и изисква минимум поддръжка, като в същото време е безопасна и надеждна. Всички съоръжения на Torgar са проектирани и произведени в съответствие с европейски стандарт EN-12158, EN-12159 и CEN/TC 10/SC 1/WG4-N130.

Съоръженията са произведени от горещо поцинкована стомана и алуминий за голяма здравина и производителност с дълъг живот. Колелата шпиндели за нивелиране се предлагат като опция. Основно заграждение 1,1 м. височина, със защитено разстояние от 0,5 метра до кабината. Като опционално оборудване се предлага рампа на предната страна.

С двете си скорости на движение, подемникът Torgar PL 20 има два панела за управление. Външен контролен панел, който се използва погато подемникът е включен на скорост 20м/мин и е за превоз на материали. Вътрешния контролен панел се използва когато подемник за пътници със скорост 10м/мин. За още по голяма безопастност е налична и аварийна спирачка при превишаване на допустимата скорост, инсталирана на независим пиньон: спира кабината случай на голямо увеличение на скорост на спускане. Налична е и система против претоварване. В допълнение на окомплектовката за работа на обект, се предлагат врати за етаж с височина 1,1 m (двойна врата, плъзгаща се) с електромеханична блокировка с краен изключвател.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Скорост на движение

,

Максимална височина

до 130м.

Мощност на моторите

Хаспел / Строителен подемник Torgar PL 20 - 2000кг.

Запитване: