Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Строителен подемник под наем – 2000кг.

Строителен подемник под наем – 2000кг. е двуколонен строителен подемник с товароподемност до 2000кг. Строителният подемник под наем е с две скорости на движение – 12м/мин за превоз на хора и 24м/мин за превоз на материали. Строителният подемник под наем е размер на работния кош с дължина 3300мм, широчина 1450мм и височина 1800мм. Строителният подемник под наем разполага с врата за зареждане и рампа за разтоварване.

Строителен подемник под наем – 2000кг. е наличен с височина до 30м.

Защо хаспела под наем е необходим на строителния обект? Най-достъпния отговор е, че спестява време. Хаспелът под наем спестява време, като превозва строителните работници по етажите на сградата. С хаспела под наем вие превозвате и материалите, които е необходимо да достигнат съответния етаж. Дали ще превозвате дограма, мазилка, плочки, врати, гипскартон, лепило, кабели, тръби, профили и каквото се сетите. Всичко това е възможно с наличния на обекта хаспел под наем. За строителните работници, времето е имагинерно понятие. Дали ще се качват до работната площадка 15 минути или 30 минути, времето е най-важния елемент за всеки инвеститор. Колкото по-рано се завърши обекта, толкова по-рано инвеститора ще възвърне инвестицията си. Наличието на хаспел под наем, не е въпрос на прищявка или приумица. Той е необходимото съоръжение, което ще увеличи производителността на строителния обект и ще намали драстично времето за изпълнение на проекта.

Haspel.bg партньорът в доставката на строителни подемници и строителни асансьори.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Скорост на движение

,

Мощност на моторите

Строителен подемник под наем Geda - 2000кг.

Запитване: