,

Строителен подемник / асансьор Jaso GE2060 – 2000кг.

Строителен подемник / асансьор Jaso GE2060 – 2000кг. е съоръжение с горно разположени мотори, като приоритетно се предлага във версия две кабини на една мачта. Двукабинният строителен асансьор Jaso GE2060 e с три горно разположени мотора. Двукабинният строителен подемник Jaso GE2060 е с товароподемност до 2000кг. Двукабинният строителен асансьор Jaso GE2060 се движи със скорост в диапазона 41м/мин – 60м/мин. Двукабинният строителен подемник Jaso GE2060 е максимална височина на монтаж до 300м. Двукабинният строителен асансьор Jaso GE2060 се укрепва през 9м. Двукабинният строителен подемник Jaso GE2060 се предлага с размер на кабината 3.20мx1.60мx2.00м.

Защо строителният асансьор  е необходим на строителния обект? Най-достъпния отговор е, че спестява време. Строителният асансьор спестява време, като превозва строителните работници по етажите на сградата. Със строителният асансьор вие превозвате и материалите, които е необходимо да достигнат съответния етаж. Дали ще превозвате дограма, мазилка, плочки, врати, гипскартон, лепило, кабели, тръби, профили и каквото се сетите. Всичко това е възможно с наличния на обекта строителен асансьор. За строителните работници, времето е имагинерно понятие. Дали ще се качват до работната площадка 15 минути или 30 минути, времето е най-важния елемент за всеки инвеститор. Колкото по-рано се завърши обекта, толкова по-рано инвеститора ще въвърне инвестицията си. Наличието на строителен асансьор, не е въпрос на прищявка или приумица. Той е необходимото съоръжение, което ще увеличи производителността на строителния обект и ще намали драстично времето за изпълнение на проекта.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Външни габарити на съоръжението

,

Размер на коша

Скорост на движение

Максимална височина

до 300м.

Мощност на моторите