Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Строителен подемник / асансьор Geda PH 3240 – 3200кг.

Строителен подемник / асансьор Geda PH 3240 – 3200кг. е от серията PH на Geda. Проектиран е за транспортиране на изключително тежки товари на големи височини. Строителният подемник Geda PH 3240 е работна кабина с размери 4.00м x 1,55м. Или вътрешният обем на работната кабина на строителният асансьор Geda PH 3240 е 12.6м³. Строителният подемник Geda PH 3240 предлага място за транспортиране на до 30 пътника или материали с общо тегло 3200 кг. Строителният асансьор Geda PH 3240 е задвижван от три електромотора разположение над кабината и достига скорост до на движение от 90м/мин. За по-голям комфорт и сигурност, строителнният подемник Geda PH 3240 се управлява чрез честотен преубразувател.

Защо строителният подемник Geda PH 3240 е подходящ избор за голям обект?

Строителен подемник / асансьор Geda PH 3240 – 3200кг. е сертифициран да достига до височина на транспорт до 400м. Кабината на строителният подемник Geda PH 3240  може да побере и транспортира дори най-тежките и обемисти строителни материали. Проектиран да бъде сигурен, строителният асансьор Geda PH 3240 е възможно да бъде оборудван със следните функции – управление за предварителен избор на спирка, автоматичен режим или напълно автоматичен режим на работа. За още по-голяма сигурност за строителният подемник Geda PH 3240 се предлагат различни видове врати за етаж оборудвани с електрически/механично заключващи се системи. За още по-голяма ефективност на строителния обект строителният асансьор Geda PH 3240 се предлага в две версии – еднокабинен и двукабинен на една мачта.

Защо строителният асансьор е необходим на строителния обект?

Най-достъпния отговор е, че спестява време. Строителният асансьор спестява време, като превозва строителните работници по етажите на сградата. Със строителният асансьор вие превозвате и материалите, които е необходимо да достигнат съответния етаж. Дали ще превозвате дограма, мазилка, плочки, врати, гипскартон, лепило, кабели, тръби, профили и каквото се сетите. Всичко това е възможно с наличния на обекта строителен асансьор. За строителните работници, времето е имагинерно понятие. Дали ще се качват до работната площадка 15 минути или 30 минути, времето е най-важния елемент за всеки инвеститор. Колкото по-рано се завърши обекта, толкова по-рано инвеститора ще въвърне инвестицията си. Наличието на строителен асансьор, не е въпрос на прищявка или приумица. Той е необходимото съоръжение, което ще увеличи производителността на строителния обект и ще намали драстично времето за изпълнение на проекта.

Haspel.bg партньорът в доставката на строителни подемници и строителни асансьори.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Размер на кабината

1550ммx4000ммx2100мм.

Скорост на движение

Максимална височина

до 300м.

Мощност на моторите

Строителен подемник / асансьор Geda PH 3240 - 3200кг.

Запитване: