Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Строителен подемник / асансьор Geda PH 2737 – 2700кг.

Строителен подемник / асансьор Geda PH 2737 – 2700кг. е модел тежка категория. Независимо от големината на обекта, винаги се налага да се транспортират тежки товари на големи височини. Строителният подемник за пътници и материали Geda PH 2737 е вашето решение. С огромната си работна кабина от 12м³, то вие нямате препятствия за превоза на обемни товари. С дължина на работната кабина от 3.70м, строителният асансьор Geda PH 2737 е един от най-годългите едномодулни модели. Отличителен белег на строителният подемник Geda PH 2737 е товароподемността до 2700кг. Със скорост на движение до 90м/мин, строителният асансьор Geda PH 2737 е мног бърз. Благодарение на управлението с четотен преобразувател строителният асансьор Geda PH 2737, има плавен старт и плавен стоп.

Строителен подемник / асансьор Geda PH 2737 – 2700кг. е сертифициран за превоз на до 28 пътника на височина до 400м. Строителният асансьор Geda PH 2737 се предлага  във версии една кабина и две кабини на една мачта. Естествено, при поръчка на строителния подемник Geda PH 2737, то вие имате избор  от различни функционалности за управление – контрол за предварителен избор на спирка, автоматичен режим или напълно автоматичен режим на управление. Окомплектовката на строителеният подемник Geda PH 2737 включва и различни комбинации от врати за етаж с електрическо/механично заключващи механизми.

Защо строителният асансьор  е необходим на строителния обект? Най-достъпния отговор е, че спестява време. Строителният асансьор спестява време, като превозва строителните работници по етажите на сградата. Със строителният асансьор вие превозвате и материалите, които е необходимо да достигнат съответния етаж. Дали ще превозвате дограма, мазилка, плочки, врати, гипскартон, лепило, кабели, тръби, профили и каквото се сетите. Всичко това е възможно с наличния на обекта строителен асансьор. Колкото по-рано се завърши обекта, толкова по-рано инвеститора ще въвърне инвестицията си. Наличието на строителен асансьор, не е въпрос на прищявка или приумица. Той е необходимото съоръжение, което ще увеличи производителността на строителния обект и ще намали драстично времето за изпълнение на проекта.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.
Производител

Товароподемност

Размер на кабината

1550ммx3700ммx2100мм.

Скорост на движение

Максимална височина

до 300м.

Мощност на моторите

Строителен подемник / асансьор Geda PH 2737 - 2700кг.

Запитване: