Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел за керемиди под наем

Хаспел за керемиди под наем Bumpa е отлично решение за всички, които се занимават с ремонт или изграждане на покриви. Хаспелът за керемиди под наем Bumpa игнорира качването на керемидите на ръка. Хаспелът за керемиди под наем Bumpa позволява до качите един палет керемиди за 15 минути. И тъй като хаспелът за керемиди Bumpa има скоростна кутия, имаме и движение с обратен ход. Хаспелът за керемиди под наем позволява да разтоварим ненужните материали от покривното пространство.

Хаспел за керемиди под наем

Хаспелът за керемиди под наем Bumpa се предлага с електрически монофазен мотор с мощност от само 750W. Скоростна кутия, допълва отличната му работа. Товароподемността на хаспела за керемиди е до 15кг на зъб и не повече от 80кг по цялата дължина на конвейерната лента. Керемиди, тухли, ролки с битумна мембрана, всичко може да се качи или свали на покрива с хаспела за керемиди Bumpa. Хаспелът за керемиди под наем се предлага в два модела: Bumpa 8м и Bumpa 10м. и съоветните работни височина: Bumpa 8м. с работна височина до 7м. и Bumpa 10м. с работна височина до 9м.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори и строителни подемниц. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Обади ни се:+359879991199

Производител

Товароподемност

Максимална височина

Работна височина до 7м., Работна височина до 9м.

Скорост на движение

Мощност на моторите

Хаспел за керемиди под наем

Запитване: