Хаспел за керемиди под наем

Категория:

Хаспел за керемиди под наем Bumpa е отлично решение за всички, които се занимават с ремонт или изграждане на покриви. Хаспелът за керемиди под наем Bumpa игнорира качването на керемидите на ръка. Хаспелът за керемиди под наем Bumpa позволява до качите един палет керемиди за 15 минути. И тъй като хаспелът за керемиди Bumpa има скоростна кутия, имаме и движение с обратен ход. Хаспелът за керемиди под наем позволява да разтоварим ненужните материали от покривното пространство.

Хаспел за керемиди под наем Bumpa се предлага с електрически монофазен мотор с мощност от само 750W. Скоростна кутия, допълва отличната му работа. Товароподемонстта на хаспела за керемиди е до 15кг на зъб и не повече от 80кг по цялата дължина на конвейрната лента. Керемиди, тухли, ролки с битумна мембрана, всичко може да се качи или свали на покрива с хаспела за керемиди Bumpa.

Хаспелът за керемиди под наем се предлага в два модела: Bumpa 8м и Bumpa 10м. и съоветните работни височина: Bumpa 8м. с работна височина до 7м. и Bumpa 10м. с работна височина до 9м.

Производител

Товароподемност

Максимална височина

Работна височина до 7м., Работна височина до 9м.

Скорост на движение

Мощност на моторите