Хаспел / Строителен подемник за скеле Geda 200Z – 200кг.

Хаспел / Строителен подемник за скеле Geda 200Z – 200кг. е лек и компактен помощник при изграждането на скеле. Лесен и бърз монтаж с патентованата система за бързо заключване на мачтовите секции тип стълба. С компактните си размери хаспел / строителен подемник за скеле Geda 200Z – 200кг. изисква площ от само 1,5 x 1,5 m на земята, което позволява безпроблемен монтаж на съоръжението успоредно на сградата. Със своята уникална конструкция Geda 200Z има уникалната функция със завъртане на работния кош на 90º, което позволява да превозва и разтоварва елементите на скелето на разлини етажи при изграждане на скелето.

Geda – мини хаспел

С товароносимост от 200 кг и скорост на повдигане 25 m/min, GEDA 200Z постига височина на повдигане до 35 m. Хаспелът за материали е проектиран да бъде лесен за поддръжка и ремонт. Лесен и бърз монтаж на строителния обект, като осигурява гладко и ефективно транспортиране на материали на строителни обекти.

Geda – Механичен хаспел

Защо ни е необходимо подемно съоръжение на строителния обект, колкото и малък да е той? Инвестицията в подемно съоръжение е инвестиция за дълъг период от време. Geda 200Z е е лек тип съоръжение, което да ви помогне в монтажа на скелето, в ремонта на къщата, в ремонта на обществено административна сграда.

Geda – строителен подемник

Бърз и лесен монтаж, като се нуждаете единствено от перфоратор, анкери, чук, тресчотъчен ключ и нивелир. Важното е да поддържате вертикала в норми. Със строителния подемник, вие запазвате здравето на вашите работници, като увеличавате производителността на строителната площадка.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Външни габарити на съоръжението

Скорост на движение

Максимална височина

до 35м.

Мощност на моторите