Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел / Строителен подемник Torgar PL 40

Хаспел / Строителен подемник Torgar PL 40, с товароподемност 4000кг., и размер на кабината 1800ммx4000мм. Тежкотоварен строителен подемник подходящ да се използва при най-тежките условия на труд. Лесно и безопасно сглобяване и разглобяване. Сглобяването на мачтовите секции и анкерирането към фасадата се извършва от вътрешността на кабината. Системата пиньон-рейка изисква минимум поддръжка, като в същото време е безопасна и надеждна.

Всички съоръжения на Torgar са проектирани и произведени в съответствие с европейски стандарт EN-12158, EN-12159 и CEN/TC 10/SC 1/WG4-N130. Съоръженията са произведени от горещопоцинкована стомана и алуминий за голяма здравина и производителност с дълъг живот. Колелата шпиндели за нивелиране се предлагат като опция. Основно заграждение 1,1 м. височина, със защитено разстояние от 0,5 метра до кабината. Като опционално оборудване се предлага рампа на предната страна.

Хаспел / Строителен подемник Torgar PL 40 е с две скорости на движение. Подемникът Torgar PL 40 има два панела за управление. Външният контролен панел се използва погато подемникът е включен на скорост 20м/мин и е за превоз на материали, а вътрешния контролен панел се използва когато подемник за пътници със скорост 10м/мин. За още по голяма безопастност е налична и аварийна спирачка за превишена скорост, инсталирана на независим пиньон: спира кабината случай на голямо увеличение на скорост на спускане. Налична е и система против претоварване. В допълнение на окомплектовката за работа на обект, се предлагат врати за етаж с височина 1,1 m (двойна врата, плъзгаща се) с електромеханична блокировка с краен изключвател.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Скорост на движение

,

Максимална височина

до 130м.

Мощност на моторите

Хаспел / Строителен подемник Torgar PL 40

Запитване: