Обади ни се: +359 879 991 199, пиши ни: sales@haspel.bg

Хаспел под наем – 300кг.

Хаспел под наем – 300кг. и налична височина до 30м. Строителният подемник под наем е подходящ за превоз на материали. Строителният подемник под наем се управлява от партерния етаж с дистанционно управление. Размерът на работния кош на строителният подемник под наем е с дължина 1,4м x широчина 0,75м x височина 1.1м.

Малък хаспел под наем

Хаспел под наем – 300кг. е проектиран и произведен с въртящ се на 90º кош. Завъртането на 90º на строителният подемник под наем е предимство, когато съоръженито е монтирано паралелно на сградата. Строителният подемник под наем със завъртане на 90º се монтира пред фасадата на сградата или пред скеле. Когато работния кош на строителния подемник под наем достигне необходимата височина, се завърта на 90º и се разтоварва.

Хаспел Geda под наем

Строителният подемник под наем е подходящ да се използва се за монтаж на скеле, превоз на строителни материали, превоз на материали в склад. Строителният подемник под наем е подходящ за монтаж в асансьорна шахта с размери: дължина 150см x широчина 170см.

Мини хаспел под наем на най-добра цена

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Външни габарити на съоръжението

Скорост на движение

Мощност на моторите

Подходящ за асансьорна шахта

Хаспел / Строителен подемник под наем - 300кг.

Запитване: