Хаспел под наем – 1000кг.

Категория:

Хаспел под наем – 1000кг. с допустима работна височина до 65м. Строителният подемник под наем е с размери на работния кош 1.35мx1.00м. Хаспел под наем е с външни размери 1.51мx1.58м. Строителният подемник под наем е оборудван със система против претоварване. Строителният подемник под наем е подходящ за хора и материали. Строителният подемник под наем е с работна скорост до 12м/мин.

Хаспел под наем – 1000кг. е подходящ за монтаж в асансьорна шахта с минимални размери 1.60мx1.60м.

Защо хаспела под наем е необходим на строителния обект? Най-достъпния отговор е, че спестява време. Хаспелът под наем спестява време, като превозва строителните работници по етажите на сградата. С хаспела под наем вие превозвате и материалите, които е необходимо да достигнат съответния етаж. Дали ще превозвате дограма, мазилка, плочки, врати, гипскартон, лепило, кабели, тръби, профили и каквото се сетите. Всичко това е възможно с наличния на обекта хаспел под наем. За строителните работници, времето е имагинерно понятие. Дали ще се качват до работната площадка 15 минути или 30 минути, времето е най-важния елемент за всеки инвеститор. Колкото по-рано се завърши обекта, толкова по-рано инвеститора ще възвърне инвестицията си. Наличието на хаспел под наем, не е въпрос на прищявка или приумица. Той е необходимото съоръжение, което ще увеличи производителността на строителния обект и ще намали драстично времето за изпълнение на проекта.

Малък хаспел под наем

Haspel.bg партньорът в доставката на строителни подемници и строителни асансьори.

Haspel.bg е специализирана компания за продажба, наем, сервиз на хаспели и строителни асансьори. Строителните подемници, които предлагаме са от всички реномирани производители. Монтаж на строителни подемници от специализиран екип професионалисти. Сервиз на хаспели от различни производители.

Производител

Товароподемност

Размер на коша

Външни габарити на съоръжението

Скорост на движение

Максимална височина

до 65м.

Мощност на моторите